POSTGRADUATE SCHOOL OF HYGIENE AND TECHNOLOGY OF MILK AND MILK DERIVATIVES

Veterinary specialisation school
A.Y. 2019/2020
Course class
CLASSE SC. VETERINARIE
Study area
Veterinary medicine
Director of Specialization School
Courses list
year
Courses or activities | Professor(s) | ECTS | Total hours | Language |
---|---|---|---|---|
Anatomia e fisiologia della lattazione dei ruminanti | 0.5 | 4 | Italian | |
Chimica del latte | 2 | 16 | Italian | |
Epidemiologia | 2.5 | 20 | Italian | |
Il metodo haccp piano autocontrollo. analisi del rischio microbiotico | 1 | 8 | Italian | |
Immunologia | 0.5 | 4 | Italian | |
La mungitura e l'igiene dell'impianto di mungitura | 0.5 | 4 | Italian | |
Microbiologia alimentare e prodotti lattiero-caseari | 1 | 8 | Italian | |
Microbiologia medica | 0.5 | 4 | Italian | |
Nutrizione della bovina da latte | 1 | 8 | Italian | |
Operazioni unitarie della tecnologia alimentare | 1 | 8 | Italian | |
Produzione casearie di alpeggio | 1 | 8 | Italian | |
Sanità della mammella | 5 | 40 | Italian | |
Tecnologia lattiero-casearia | 6 | 48 | Italian |