Food marketing and consumer behavior

A.A. 2019/2020
Insegnamento per
6
Crediti massimi
48
Ore totali
SSD
AGR/01
Lingua
Inglese
Obiettivi formativi
The course aims at exploring the ways in which consumers behave when they buy food products and the main economic problems raised by marketing and consumer policy.
Students shoud develop competences on the main mechanisms of consumer decisio-making process and of the strategic instruments to market food products.

Struttura insegnamento e programma

Edizione attiva
Responsabile
AGR/01 - ECONOMIA ED ESTIMO RURALE - CFU: 6
Lezioni: 48 ore
STUDENTI FREQUENTANTI
Metodi didattici
In-Class Group Assignments
Discussion papers or exercises
Mini-Project
Materiale didattico e bibliografia
Consumer Behaviour: Applications in Marketing , di Robert
East, Malcolm Wright, Marc Vanhuele, SAGE.
Additional Readings: papers and additional readings will be
provided by the lecturer
STUDENTI NON FREQUENTANTI
Materiale didattico e bibliografia
Consumer Behaviour: Applications in Marketing , di Robert
East, Malcolm Wright, Marc Vanhuele, SAGE.
Additional Readings: papers and additional readings will be
provided by the lecturer
Periodo
Primo semestre
Periodo
Primo semestre
Modalità di valutazione
Esame
Giudizio di valutazione
voto verbalizzato in trentesimi
Docente/i
Ricevimento:
Martedì 15.30-18.00
ufficio docente (Via Celoria 2, I piano)