Marti Alessandra

PROFESSORE ASSOCIATO
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI

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Pubblicazioni
  • Effects of sprouting under controlled conditions on gluten properties / G. Cardone, M.A. Pagani, A. Marti. ((Intervento presentato al convegno Advanced School in Protein structure solution, prediction and validation tenutosi a Spetses nel 2019.
  • Effects of sprouting process on the bread-making performance of durum wheat / G. Cardone, A. Scipioni, S. Grassi, A. Marti. ((Intervento presentato al 18. convegno European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop tenutosi a San Benedetto del Tronto nel 2018.
  • Cooking quality, digestibility, and sensory properties of proso millet pasta as impacted by amylose content and prolamin profile / I.G. Cordelino, C. Tyl, L. Inamdar, Z. Vickers, A. Marti, B.P. Ismail. - In: LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. - ISSN 0023-6438. - 99(2019 Jan), pp. 1-7.
  • Promoting proso millet (Panicum miliaceum) for food use: Chemical characterisation and performance as ingredient in gluten-free pasta / C. Tyl, A. Marti, I. Cordelino, Z. Vickers, B. Ismail. ((Intervento presentato al convegno EFFoST tenutosi a Nantes nel 2018.
  • Wheat sprouting: lights and shadows / A. Marti, G. Cardone, M.A. Pagani. ((Intervento presentato al convegno EFFoST tenutosi a Nantes nel 2018.