Cappa Carola

RICERCATORE A TEMPO DETERMINATO (Lettera A)
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI

Contatti

Sede di lavoro

Via Mangiagalli, 25
20133 MILANO (MI)

Numero di telefono dell'ufficio
02503 19179
Altri numeri di telefono
02 503 19185
E-mail di ateneo
Ricevimento
su appuntamento
Luogo di ricevimento
Settore Didattico Colombo, Via Mangiagalli, 25; IV piano, ufficio n. 4058
Ricerca

Pubblicazioni

Pubblicazioni
  • Effects of red rice or buckwheat addition on nutritional, technological, and sensory quality of potato-based pasta / C. Cappa, M. Laureati, M.C. Casiraghi, D. Erba, M. Vezzani, M. Lucisano, C. Alamprese. - In: FOODS. - ISSN 2304-8158. - 10:1(2021 Jan 05), pp. 91.1-91.14.
  • 5-hydroxymethylfurfural formation in bread as a function of heat treatment intensity: Correlations with browning indices / G. Giovanelli, C. Cappa. - In: FOODS. - ISSN 2304-8158. - 10:2(2021), pp. 417.1-417.16.
  • Influence of Cooking Conditions on Nutritional Properties and Sensory Characteristics Interpreted by E-Senses: Case-Study on Selected Vegetables / S. Buratti, C. Cappa, S. Benedetti, G. Giovanelli. - In: FOODS. - ISSN 2304-8158. - 9:5(2020 May 09).
  • Zymomonas mobilis in Bread Dough: Characterization of Dough Leavening Performance in Presence of Sucrose / A. Musatti, C. Cappa, C. Mapelli, C. Alamprese, M. Rollini. - In: FOODS. - ISSN 2304-8158. - 9:1(2020 Jan), pp. 89.1-89.10.
  • A modified mid-level data fusion approach on electronic nose and FT-NIR data for evaluating the effect of different storage conditions on rice germ shelf life / C. Malegori, S. Buratti, S. Benedetti, P. Oliveri, S. Ratti, C. Cappa, M. Lucisano. - In: TALANTA. - ISSN 0039-9140. - 26:1(2020 Jan 01).