Pagliarini Antonella

PROFESSORE ORDINARIO
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Coordinatore Del Dottorato Di Ricerca

Contatti

Sede di lavoro

Via Celoria, 2
20133 MILANO (MI)

Via Mangiagalli, 25
20133 MILANO (MI)

Numero di telefono dell'ufficio
02503 19181
02503 19277
Altri numeri di telefono
39 02 503 16616
E-mail di ateneo
Sito web
su appuntamento

Didattica

Ricerca

Pubblicazioni
  • Sensory and chemical profile of a phenolic extract from olive mill waste waters in plant-base food with varied macro-composition / A. De Toffoli, E. Monteleone, G. Bucalossi, G. Veneziani, G. Fia, M. Servili, B. Zanoni, E. Pagliarini, T. Gallina Toschi, C. Dinnella. - In: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. - ISSN 0963-9969. - 119(2019 May), pp. 236-243.
  • New insights into the relationship between taste perception and oral microbiota composition / C. Cattaneo, G. Gargari, R. Koirala, M. Laureati, P. Riso, S. Guglielmetti, E. Pagliarini. - In: SCIENTIFIC REPORTS. - ISSN 2045-2322. - 9:1(2019 Mar).
  • Effect of Pleurotus ostreatus powder addition in vegetable soup on ß-glucan content, sensory perception and acceptability / C. Proserpio, V.A. Lavelli, M. Laureati, A. Pagliarini. - In: FOOD SCIENCE & NUTRITION. - ISSN 2048-7177. - 7:2(2019 Feb 02), pp. 730-737.
  • Ambient odor exposure affects food intake and sensory specific appetite in obese women / C. Proserpio, C. Invitti, S. Boesveldt, L. Pasqualinotto, M. Laureati, C. Cattaneo, A. Pagliarini. - In: FRONTIERS IN PSYCHOLOGY. - ISSN 1664-1078. - 10(2019 Jan 15).
  • Improvement of an emotional lexicon for the evaluation of beers / M. Mora, B. Giussani, E. Pagliarini, C. Chaya. - In: FOOD QUALITY AND PREFERENCE. - ISSN 0950-3293. - 71(2019 Jan), pp. 158-162.