Masotti Fabio

RICERCATORE CONFERMATO
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI

Contatti

Sede di lavoro

Via Celoria, 2
20133 MILANO (MI)

Numero di telefono dell'ufficio
02503 16665
E-mail di ateneo
Ricevimento
Su appuntamento
Luogo di ricevimento
Sezione Scienze e Tecnologie Alimentari - DeFENS

Didattica

Ricerca

Pubblicazioni
  • Effect of protein fortification on heat damage and occurrence of beta-casomorphins in (un)digested donor human milk intended for nutrition of preterm infants / S. Cattaneo, V. Pica, M. Stuknytė, F. Masotti, D. Mallardi, C. Tabasso, P. Roggero, I. De Noni. - In: FOOD CHEMISTRY. - ISSN 0308-8146. - 314(2020), pp. 126176.1-126176.8.
  • Effect of dairy ingredients on the heat damage and the in vitro digestibility of infant biscuits / S. Cattaneo, F. Masotti, T. Silvetti, A. Hidalgo, I. De Noni. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2377. - 245:11(2019 Sep), pp. 2489-2497.
  • Airborne contamination in the food industry: An update on monitoring and disinfection techniques of air / F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. De Noni. - In: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. - ISSN 0924-2244. - 90(2019 Aug), pp. 147-156.
  • Effectivenees of air disinfection by ozonation or hydrogen peroxide aerosolization in dairy environments / F. Masotti, L. Vallone, S. Ranzini, T. Silvetti, S. Morandi, M. Brasca. - In: FOOD CONTROL. - ISSN 0956-7135. - 97(2019), pp. 32-38.
  • Status and developments in analogue cheese formulations and functionalities / F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. De Noni. - In: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. - ISSN 0924-2244. - 74(2018 Apr), pp. 158-169.