De Noni Ivano

PROFESSORE ASSOCIATO CONFERMATO
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI

Referenti e contatti

Sede di lavoro

Via Celoria, 2
20133 MILANO (MI)

Numero di telefono dell'ufficio
02503 16680
02503 16684
Altri numeri di telefono
02503 16684
E-mail di ateneo
Ricevimento
Su appuntamento
Luogo di ricevimento
Ufficio docente presso edificio 21040 - Sezione Tecnologie Alimentari - DeFENS

Didattica

Ricerca

Pubblicazioni
  • Occurrence, biological properties and potential effects on human health of β-casomorphin 7 : Current knowledge and concerns / A. Summer, F. Di Frangia, P. Ajmone Marsan, I. De Noni, M. Malacarne. - In: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION. - ISSN 1040-8398. - (2020 Feb 07). [Epub ahead of print]
  • In vitro antioxidant properties of digests of hydrolyzed casein and caseinophosphopeptide preparations in cell models of human intestine and osteoblasts / M. Bottani, S. Cattaneo, V. Pica, M. Stuknyte, I. De Noni, A. Ferraretto. - In: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS. - ISSN 1756-4646. - 64(2020 Jan), pp. 103673.1-103673.9.
  • Effect of protein fortification on heat damage and occurrence of beta-casomorphins in (un)digested donor human milk intended for nutrition of preterm infants / S. Cattaneo, V. Pica, M. Stuknytė, F. Masotti, D. Mallardi, C. Tabasso, P. Roggero, I. De Noni. - In: FOOD CHEMISTRY. - ISSN 0308-8146. - 314(2020), pp. 126176.1-126176.8.
  • Effect of dairy ingredients on the heat damage and the in vitro digestibility of infant biscuits / S. Cattaneo, F. Masotti, T. Silvetti, A. Hidalgo, I. De Noni. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2377. - 245:11(2019 Sep), pp. 2489-2497.
  • Airborne contamination in the food industry: An update on monitoring and disinfection techniques of air / F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. De Noni. - In: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. - ISSN 0924-2244. - 90(2019 Aug), pp. 147-156.