De Noni Ivano

PROFESSORE ASSOCIATO CONFERMATO
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI

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Ufficio docente presso edificio 21040 - Sezione Tecnologie Alimentari - DeFENS

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Pubblicazioni
  • Airborne contamination in the food industry: An update on monitoring and disinfection techniques of air / F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. De Noni. - In: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. - ISSN 0924-2244. - 90(2019 Aug), pp. 147-156.
  • Effect of the grape must extraction steps on the content of varietal thiol precursors / A. Tirelli, M. Stuknytė, I. De Noni, D. Fracassetti. ((Intervento presentato al 42. convegno OIV Conference tenutosi a Ginevra nel 2019.
  • Effect of pre-fermentative steps on thiol precursors in Grillo must / D. Fracassetti, M. Stuknyte, A. Servetti, I. DE NONI, A.G. Tirelli. ((Intervento presentato al convegno In Vino Analytica Scientia tenutosi a Bordeaux nel 2019.
  • In vitro antioxidant activity of digestates of commercial casein phosphopeptide preparations after intestinal metabolization followed by administration to human osteoblasts / A. Ferraretto, M. Stuknyte, V. Pica, S. Cattaneo, I. DE NONI, M. Bottani. ((Intervento presentato al 2. convegno International Symposium on Bioactive Peptides tenutosi a Valencia nel 2019.
  • Monitoring molecular composition and digestibility of ripened bresaola through a combined foodomics approach / G. Picone, I. De Noni, P. Ferranti, M.A. Nicolai, C. Alamprese, A. Trimigno, A. Brodkorb, R. Portmann, A. Pihlanto, S.N. El, F. Capozzi. - In: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. - ISSN 0963-9969. - 115(2019 Jan), pp. 360-368.