Chiesa Luca Maria

PROFESSORE ASSOCIATO
SSD
VET/04 - ISPEZIONE DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE
Settore concorsuale
07/H2 - PATOLOGIA VETERINARIA E ISPEZIONE DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE

Contatti

Sede di lavoro

Via Celoria, 10
20133 MILANO (MI)

Numero di telefono dell'ufficio
02503 17931
Altri numeri di telefono
02-50317930
E-mail di ateneo
Sito web
Ricevimento
su appuntamento
Luogo di ricevimento
lab. Ispezione degli Alimenti di Origine Animale

Didattica

Ricerca

Pubblicazioni
  • Determination of antibiotic residues in honey in relation to different potential sources and relevance for food inspection / E. Bonerba, S. Panseri, F. Arioli, M. Nobile, V. Terio, F. Di Cesare, G. Tantillo, L. Maria Chiesa. - In: FOOD CHEMISTRY. - ISSN 0308-8146. - 334(2021 Jan 01).
  • Analysis of antibiotic residues in raw bovine milk and their impact toward food safety and on milk starter cultures in cheese-making process / L.M. Chiesa, L. DeCastelli, M. Nobile, F. Martucci, G. Mosconi, M. Fontana, M. Castrica, F. Arioli, S. Panseri. - In: LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. - ISSN 0023-6438. - 131(2020 Sep), pp. 109783.1-109783.11.
  • Legacy and Emerging Contaminants in Demersal Fish Species from Southern Norway and Implications for Food Safety / M. Parolini, S. Panseri, F. Håland Gaeta, F. Ceriani, B. De Felice, M. Nobile, G. Mosconi, T. Rafoss, F. Arioli, L.M. Chiesa. - In: FOODS. - ISSN 2304-8158. - 9:8(2020 Aug), pp. 1108.1-1108.15.
  • Determination of fatty acids profile in original brown cows dairy products and relationship with alpine pasture farming system / S. Agradi, G. Curone, D. Negroni, D. Vigo, G. Brecchia, V. Bronzo, S. Panseri, L.M. Chiesa, T. Peric, D. Danes, L. Menchetti. - In: ANIMALS. - ISSN 2076-2615. - 10:7(2020 Jul 20), pp. 1231.1-1231.18.
  • Incidence of persistent contaminants through blue mussels biomonitoring from Flekkefjord fjord and their relevance to food safety / M. Parolini, S. Panseri, F.H. Gaeta, F. Ceriani, B. De Felice, M. Nobile, T. Rafoss, J. Schnell, I. Herrada, F. Arioli, L.M. Chiesa. - In: FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS. PART A. CHEMISTRY, ANALYSIS, CONTROL, EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. - ISSN 1944-0049. - 37:5(2020 May 03), pp. 831-844.