Buratti Susanna

PROFESSORE ASSOCIATO
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI

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Pubblicazioni
  • Enriching gluten-free rice pasta with soybean and sweet potato flours / M. Marengo, I. Amoah, A. Carpen, S. Benedetti, M. Zanoletti, S. Buratti, H.E. Lutterodt, P.N.T. Johnson, J. Manful, A. Marti, F. Bonomi, S. Iametti. - In: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. - ISSN 0022-1155. - 55:7(2018 Jul), pp. 2641-2648.
  • Caratterizzazione di pasta integrale commerciale mediante approcci multidisciplinari utili alla definizione della sua qualità / M.A. Pagani, P. ABBASI PARIZAD, S. Benedetti, S. Buratti, S. Iametti, S. Cattaneo, F. Masotti, A. Marti. ((Intervento presentato al 11. convegno Convegno AISTEC tenutosi a Roma nel 2018.
  • E-nose, e-tongue and e-eye for edible olive oil characterization and shelf life assessment : a powerful data fusion approach / S. Buratti, C. Malegori, S. Benedetti, P. Oliveri, G. Giovanelli. - In: TALANTA. - ISSN 0039-9140. - 182(2018), pp. 131-141.
  • Phytochemical and sensorial characterization of Hyssopus officinalis subsp. aristatus (godr.) Nyman (Lamiaceae) by GC-MS, HPLC-UV/DAD, spectrophotometric assays and e-nose with aid of chemometric techniques / A. Hajdari, A. Giorgi, G. Beretta, F. Gelmini, S. Buratti, S. Benedetti, A. Merkouri, X. Mala, S. Kabashi, D. Pentimalli, B. Pulaj, B. Mustafa. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2377. - (2018), pp. 1-15. [Epub ahead of print]
  • Comparative study of physico-chemical and sensory characteristics of French fries prepared from frozen potatoes using different cooking systems / G. Giovanelli, L. Torri, N. Sinelli, S. Buratti. - In: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-2377. - 243:9(2017 Sep), pp. 1619-1631.