Buratti Susanna

PROFESSORE ASSOCIATO
SSD
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Settore concorsuale
07/F1 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Referente Aq Del Corso Di Studio

Contatti

Sede di lavoro

Via Mangiagalli, 25
20133 MILANO (MI)

Numero di telefono dell'ufficio
02503 19217
E-mail di ateneo
Ricevimento
Su appuntamento
Luogo di ricevimento
Quinto piano settore didattico di via Mangiagalli 25

Didattica

Ricerca

Pubblicazioni
  • Influence of Cooking Conditions on Nutritional Properties and Sensory Characteristics Interpreted by E-Senses: Case-Study on Selected Vegetables / S. Buratti, C. Cappa, S. Benedetti, G. Giovanelli. - In: FOODS. - ISSN 2304-8158. - 9:5(2020 May 09).
  • A modified mid-level data fusion approach on electronic nose and FT-NIR data for evaluating the effect of different storage conditions on rice germ shelf life / C. Malegori, S. Buratti, S. Benedetti, P. Oliveri, S. Ratti, C. Cappa, M. Lucisano. - In: TALANTA. - ISSN 0039-9140. - 26:1(2020 Jan 01).
  • Meat and Fish Freshness Assessment by a Portable and Simplified Electronic Nose System (Mastersense) / S. Grassi, S. Benedetti, M. Opizzio, E. di Nardo, S. Buratti. - In: SENSORS. - ISSN 1424-8220. - 19:14(2019 Jul), pp. 3225.1-3225.15.
  • Rapid evaluation of phenolic compounds and antioxidant activity of mulberry leaf tea during storage using electronic tongue coupled with chemometric / A. Ruengdecha, U. Siripatrawana, A. Sangnarkc, S. Benedetti, S. Buratti. - In: JOURNAL OF BERRY RESEARCH. - ISSN 1878-5093. - 9:4(2019), pp. 563-574.
  • Effect of packaging on volatile profiles of mulberry tea / A. RUENGDECH, U. SIRIPATRAWAN, S. LIMBO, S. BENEDETTI, S. BURATTI. - In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE. - ISSN 1120-1770. - 31:5 Special Issue(2019), pp. 37-43. ((Intervento presentato al 9. convegno SLIM : Shelf-Life International Meeting : June, 17th - 20th tenutosi a Napoli nel 2019.