Advanced Dairy Technologies
A.Y. 2018/2019
Learning objectives
-Acquisire la conoscenza delle più importanti moderne tecnologie applicate ai processi di trasformazione del latte. -Sviluppare un'analisi critica dei moderni processi di trasformazione del latte alla luce della vigente normativa.
Expected learning outcomes
Il corso fornisce allo studente strumenti per valutare l'effetto delle principali moderne tecnologie di trasformazione sulle caratteristiche dei prodotti lattiero-caseari da esse ottenuti.
Lesson period: First semester
Assessment methods: Esame
Assessment result: voto verbalizzato in trentesimi
Single course
This course cannot be attended as a single course. Please check our list of single courses to find the ones available for enrolment.
Course syllabus and organization
Single session
Responsible
Lesson period
First semester
Course syllabus
The syllabus is shared with the following courses:
- [G60-16](https://www.unimi.it/en/ugov/of/af20190000g60-16)
- [G60-16](https://www.unimi.it/en/ugov/of/af20190000g60-16)
AGR/16 - AGRICULTURAL MICROBIOLOGY - University credits: 6
Field activity: 16 hours
Lessons: 40 hours
Lessons: 40 hours
Professor:
Cattaneo Stefano
Professor(s)