Biodiversity, sustainability in the agro-food system - 4eu+ microcredentials
A.A. 2024/2025
Obiettivi formativi
The aim of the course is to provide students with the fundamental knowledge related to the sustainability, innovation, and communication behind the functioning of the agro-food systems.
Risultati apprendimento attesi
At the end of the course the student will be able to describe the main challenges related to the agro-food system.
The student will also be familiar with the application of the main strategies to optimize the sustainability and innovation of the agro-food system.
The student will also be familiar with the application of the main strategies to optimize the sustainability and innovation of the agro-food system.
Periodo: Secondo semestre
Modalità di valutazione: Esame
Giudizio di valutazione: voto verbalizzato in trentesimi
Corso singolo
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Programma e organizzazione didattica
Project 4EU+
Responsabile
Periodo
Secondo semestre
AGR/18 - NUTRIZIONE E ALIMENTAZIONE ANIMALE - CFU: 3
BIO/01 - BOTANICA GENERALE - CFU: 1
BIO/10 - BIOCHIMICA - CFU: 2
BIO/01 - BOTANICA GENERALE - CFU: 1
BIO/10 - BIOCHIMICA - CFU: 2
Laboratori: 16 ore
Lezioni: 40 ore
Lezioni: 40 ore
Siti didattici
Docente/i
Ricevimento:
Previo appuntamento
Ricevimento:
su appuntamento fissato via mail
Dipartimento di Medicina Veterinaria e Scienze Animali - via dell'università 6- Lodi/ via trentacoste 2 -Milano - per Dottorato Sci. Nutrzione: via Microsoft Teams
Ricevimento:
Giovedì, esclusivamente su appuntamento (e-mail)
edificio 21040, primo piano