Food Technologist

Syllabus and exam topics

Graduates with the degrees listed below are entitled to sit the State Board Exam to qualify as Food Technologists:

  • Science of Food Preparation (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
  • Food Science and Technology (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
  • Second cycle degree (Laurea Specialistica), class 78/S, specialist degrees in the Food Industry;
  • Master’s Degree, class LM-70, master’s degrees in Food Science and Technology.
Commissioni, calendari delle prove ed esiti
Commissione

Presidente Effettivo: Ernestina Maria Casiraghi

Presidente Supplente: Maria Stella Cosio

Membri Effettivi: Gabriella Giovanelli, Massimo Artorige Giubilesi, Maria Grazia Zanni, Giuseppe Luigi Pastori

Membri Supplenti: Pasquale Russo, Angela Maria Messina, Paolo Andrea Redigonda

Commissione

Presidente Effettivo: Ernestina Maria Casiraghi

Presidente Supplente: Maria Stella Cosio

Membri Effettivi: Gabriella Giovanelli, Massimo Artorige Giubilesi, Maria Grazia Zanni, Giuseppe Luigi Pastori

Membri Supplenti: Pasquale Russo, Angela Maria Messina, Paolo Andrea Redigonda

Commissioni, calendari delle prove ed esiti
Commissione

Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi

Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari

Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda

Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina

Commissione

Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi

Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari

Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda

Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina