Food Technologist
Graduates with the degrees listed below are entitled to sit the State Board Exam to qualify as Food Technologists:
- Science of Food Preparation (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
- Food Science and Technology (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
- Second cycle degree (Laurea Specialistica), class 78/S, specialist degrees in the Food Industry;
- Master’s Degree, class LM-70, master’s degrees in Food Science and Technology.
Contacts:
Presidente Effettivo: Ernestina Maria Casiraghi
Presidente Supplente: Maria Stella Cosio
Membri Effettivi: Gabriella Giovanelli, Massimo Artorige Giubilesi, Maria Grazia Zanni, Giuseppe Luigi Pastori
Membri Supplenti: Pasquale Russo, Angela Maria Messina, Paolo Andrea Redigonda
Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi
Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari
Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda
Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina
Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi
Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari
Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda
Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina