Food Technologist

Syllabus and exam topics

Graduates with the degrees listed below are entitled to sit the State Board Exam to qualify as Food Technologists:

  • Science of Food Preparation (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
  • Food Science and Technology (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
  • Second cycle degree (Laurea Specialistica), class 78/S, specialist degrees in the Food Industry;
  • Master’s Degree, class LM-70, master’s degrees in Food Science and Technology.
Commissioni, calendari delle prove ed esiti
Commissione

Presidente Effettivo: Ernestina Maria Casiraghi

Presidente Supplente: Maria Stella Cosio

Membri EffettiviGabriella Giovanelli, Massimo Artorige Giubilesi, Maria Grazia Zanni, Giuseppe Luigi Pastori

Membri SupplentiPasquale Russo, Angela Maria Messina, Paolo Andrea Redigonda

Commissioni, calendari delle prove ed esiti
Commissione

Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi

Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari

Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda

Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina

Commissione

Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi

Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari

Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda

Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina